Saveski Vele - Резултати од IQ тест

РЕЗУЛТАТИ ОД IQ ТЕСТОТ

Дали сакате сличен извештај? Дали сакате да и помогнете на Вашата земја да биде прогласена за најпаметна во Европа? Кликнете на црвеното копче!

start test

-име: Saveski Vele (Савески Веле)
-161 бодови (160 без возраста и временските казни/бонуси)
-датум: 2011-06-19 15:35:43
-решено за: 512 секунди
-држава: Македонија
-возраст:37
-Самостоен опис:
-Работно место:

-градот:N/A


Во споредба со сите корисници кои го решавале тестот, Вие сте меѓу најдобрите, според Вашиот IQ’. Во споредба со податоците од земјите кои ги поркиваме, Вие сте
Попаметни од 91% Британци
Попаметни од 92% Холанѓани
Попаметни од 92% Германци
Попаметни од 93% Австријци
Попаметни од 93% Италијани
Попаметни од 94% Шпанци
Попаметни од 95% Словаци
Попаметни од 95% Чеси
Попаметни од 95% Романци
Попаметни од 95% Бугари
Попаметни од 96% Украинци
Попаметни од 97% Унгарци
Затоа, доволно сте паметни да се квалификувате за да добиете работа во горенаведените земји (види ги предлозите во анализата на крајот на страницата)

Запомнете дека тесот кој го решававте е строго ориентиран кон мерење на Вашите вештини за препознавање на модели и теркови. Затоа, резултатот е релевантен за повеќето вештини за размислување според даден исечок, но најмногу за прецизниот и разумниот дел.
Постојат уште многу други видови на интелигенција (емоционалната, за некои луѓе, е онаа која има слично значење). Во иднина, ќе додадеме тестови кои се посебно наменети за мерење на сите аспекти на интелигенција со скромен попуст за лојалните корисници.
Земајќи го во предвид веројатното однесување во области како финансии, индустрија и наука, како и земјаќи го во предвид не само резултатот, туку и прашањата на кои не сте одговориле точно (доколку има такви), работното место кое најмногу Ви одговара според Вашиот IQ, Вие сте: истражувач, генерален директор, извршен директор, астронаут, хирургЗа да се покаже овој банер на Вашиот блог, Фејсбук или Мајспејс
и да се провери фактот дека сте паметни, само треба да го копирате овој хтмл код на саканата локација:

Употребете го овој ХТМЛ код: